En status på livet som en familie på fire!

Bryggers

Reklame for LG Electronics.

Opdatering af bryggers

Et af husets mest undervurderede rum herhjemme, er vores bryggers, men det det synes jeg jo naturligt nok, fordi jeg er den der bruger det mest #mumlife. Det er småt, men godt. Vores rækkehus består jo ikke af super mange kvadratmeter, og derfor skal vi hele tiden tænke praktisk i alle rum.
Siden vi vandt Nybyggerne har bryggerset egentlig ikke været rørt særlig meget ved.  I kan se hvordan det så ud dengang her. Det er lidt sjovt at sammenligne, for der er alligevel sket meget ved at ændre nogle simple ting. Under Nybyggerne købte vi et gammelt Københavnerskab, men måtte hurtigt erkende at det ikke var nok opbevaring, og derfor har vi solgt det, og istedet købt to forholdsvis billige køkkenskabe i IKEA, som fungerer eminent til at gemme på alt rodet, og ikke mindst alle de ting fra køkkenet, vi ikke bruger særlig tit.
Den blå væg, som vi malede med kalkmaling var blevet virkelig grim, efter noget rod med nogle gulvlister, og jeg har derfor malet hele rummet igen. Jeg har igen malet med kalkmaling, da jeg synes det rustikke look passer perfekt til et bryggers. Der er link til maling og farvekode nederst i indlægget.

Plads til en baby

Vi har ligeledes indrettet pusleplads til Nora i stueplan, og det fungerer genialt. På den nederste hylde i det ene skab har jeg så sat nogle små kasser til bleer, Olivy og andre praktiske småting, som sådan en lille fis har brug for. Det behøver derfor ikke stå fremme, men er alligevel lige ved hånden. Vi bruger faktisk slet ikke vores puslebord ovenpå mere, da det er lige så hurtigt at lige skifte hende ude i bryggerset. Derudover kan vi lige præcis parkere barnevognen foran vaskemaskinen og tørretumbleren, det bruger vi hver aften, så der er lige præcis plads til det hele.

Vasketøj

Bryggersets vigtigste funktion er naturligvis også at agere vaskerum. Med en baby og en fem årig i huset, så er det godt gang i maskinerne, for de små beboere skruer bestemt ikke ned for vasketøjsforbruget. Tværtimod.
Da vores hus er lille, så betyder det også at vi egentlig ikke har super meget plads til at hænge vasketøjet op, her i vinterhalvåret, og vores tørretumbler er, derfor blevet en vigtig hjælper i hverdagen.
Vores gamle tørretumbler kunne slet ikke rumme de store mængder vasketøj vi producerede, den kunne sagtens kræve mindst 4-5 timer tørretid for en vask, og jeg brugte den stort set aldrig pga. tids- og energiforbruget. Den lever nu videre  hos nogle venner uden børn, der ikke har så stort et behov for at tumble store mængder, og vi har så istedet været ovenud heldige, at få lov til at prøve den nye tørretumbler og vaskemaskine fra LG.

Det er nok lidt kedeligt for nogen, men som den der ordner ALT vasketøjet herhjemme, så kan man altså godt komme lidt oppe og ringe over vaskemaskine og tørretumbler, men det spiller altså bare! Det tager jo ingen tid at tørre tøj længere, og vi er mega glade for allergiprogrammet.

Det bliver måske lidt nørdet, men jeg lister lige lidt facts her og hvorfor det giver mening for os:

LG DUAL Inverter Heat Pump (S0RV708N1W9)

  • Først og fremmest. Den kan tage 8 kilo, og dét kan vi li’! Jeg har prøvet at tørre nogle ret store maskinfulde, og det har den fint kunne klare på en time til halvanden. Så kan man faktisk nå at sætte en vask mere, over i vaksemaskinen samtidig, uden at skulle vente! #effektivmor
  • Den har et allergiprogram, som eliminerer op til 99,9 procent af alle levende husstøvmider, der kan forårsage allergi eller åndedrætsbesvær. Det program brugte jeg på sengetøjet i weekenden, og det er smart, da Todd har både astma og allergi, men det er også virkelig smart i forhold til Noras tøj, som bliver udsat for lidt af hvert.
  • Tørretumbleren har en selvrensende kondensator, hvilket betyder at den automatisk rengør kondensatoren, så giver det en korrektluftstrøm for at opretholde det høje tørringsniveau. Smart for os, som er typerne der aldrig får vedligeholdt noget som helst.
  • Man kan også vælge mellem både energi- eller tidsbesparelse for at optimere tørretid og ikke mindst energiforbruget. #timeismoney som man siger!
  • Det der er specielt med den her tørretumbler er at den har det LG kalder en DUAL Inverter Heat Pump, som betyder at tøjet tørres ved lav temperatur, og dermed udjævner rynker og reducerer krympning af tøjet. Jeg prøvede det på Todds skjorter, han bruger skjorter hver dag, og der er altså markant forskel.
  • Derudover har den en APP! Yes en app til begge maskiner. Man kan derfor få et overblik over energiforbruget, men også starte meskinerne, imens man er på arbejde. Yess. Slut med surt vasketøj!#smarthome FTW

LG vaskemaskine (S4WV710S1W)

Vaskemaskinen fungerer også til UG. Den er perfekt match til tørretumbleren, hvis man er ude for at investere i begge. Den kan tage 5 kilo, og så har den også et allergiprogram plus et program der tager 59 minutter. De to programmer har vi testet og det har vasket selv hokkaido-pletter og andet spændende babysnavs væk!

Link til forhandler: tørretumbler og vaskemaskine

Og tjek så den her lille blerøv, som var på rov i tørretumbleren, så snart hun så lyset blev tændt derinde i….

Links:

Maling: Jotun Minerals (Farve KALK)
Skabe: IKEA
Bordplade: IKEA (Billig!)
Vaskemaskine: LG Electronics
Tørretumbler: LG Electronics
Opslagstavle: DBA,
Puslepude: (Hynde fra JYSK, betræk fra Petite Legarth)
Knager: IKEA,
Kasser: Aykasa foldekasser fra Ameli,
Bakke i flettet rotting: H&M Home,
Potteplante: Peperomia Polybytrya
Gulv: KABE, som vist hedder Detale nu? (Men kan på ingen måde anbefales!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En status på livet som en familie på fire!