Lidt om værkstedet, opbevaring af værktøj og forår!

Siden sidst..

Hej med jer👋🏼 Long time, no see! Vi har detoxet fra det virtuelle liv online, og haft travlt med en masse gode ting i det virkelige liv. Det har nu været meget rart. Ikke at tænke over at dele og dokumentere alt muligt her og der. Bare være. Nu er lysten tilbage til at være lidt online igen, og jeg ville derfor gerne give en lille update på livet i grønt hus.

Siden sidst har vi haft besøg af Charlotte og Fredrik, som vandt Nybyggerne i år. De er virkelig de absolut sødeste og mest sympatiske mennesker! De endte med at være hos os en hel dag, og det var så hyggeligt. Vi fik vendt hele verdenssituationen. Fik vendt vores sæsoner af Nybyggerne og alt det omkring. Det er dejligt at kan dele det med nogen, som har været en del af cirkusset, både før og efter. Vi glæder os til at besøge dem i Hedehusene!

   

Så har vi haft besøg af Todds forældre, og været i Portugal sammen med dem, samt Todds søster og kæreste. Vi er priveligeret at have bedsteforældre på den anden side af jorden, som prioriterer deres økonomi og tid på at rejse for at se os. Det er en kæmpe gave for Lily, at de kommer og besøger os så ofte. Portugal var dejlig, lidt turistet, men virkelig også fin. Det er altid lidt hektisk, når man rejser 7 mennesker i en gruppe, men vi fik god mad, set lidt forskelligt og hængt ud ved poolen. Jeg kan virkelig anbefale at besøge Sintra, som klart var vores favorit! Så fint, afslappet og vi fik virkelig lækker mad og vin der.

Jeg har været i Berlin med mine veninder og det var det mest tiltrængte afbræk fra hverdagen. Min veninde Sine, har været i Berlin mange gange, så hun er nærmest lokal. Vi spiste god mad, drak god vin og shoppede. Cyklede Berlin tynd, var på bar og drak cocktails, så vi måtte trække hjem. Det var en ovenud skøn weekend – glæder mig til at gentage den succes!

 

Vi har faktisk også været en weekend i London og besøge Todds søster, som bor der. Vi fløj tur/retur direkte fra Aalborg, med Norwegian og billetterne var absurd billige, så det blev lidt spontant. Todds søster betyder meget for både Todd og jeg, derfor er det ekstra dejligt at hun har valgt at bosætte sig i London nogle år, med kæresten. Vi fik intet set af London, men det var slet heller ikke formålet.

Endelig er vi påbegyndt med det store renoveringscirkus i stueetagen og jeg er fuldstændig oppe at ringe over det. Det bliver SÅ godt! Imens jeg var vi i Berlin, væltede Todd væggen mellem køkken og bad, og byggede en ny op. Det gør en kæmpe forskel for bredden af køkkenet. Det har dog trukket lidt i langdrag med at få væggen færdig, men sådan er det med to fuldtidsjobs, et barn og en elektriker, der havde travlt. Næst kommer gulvet. Det bliver en sand fest. Jeg har tænkt mig at dele et længere indlæg, med billeder og fortælle lidt om planerne. Stau tuned! Yes to indlæg på en uge. Det er åbenbart nye tider. ha!

 Så har vi som resten af Danmark nydt det gode vejr. Det er helt vildt hvad det gør for humøret med sol og varme. Lily og Todd øver sig i at  cykle uden støttehjul og Lily har fået sig en sød lille veninde her på vejen, som hun leger med. Det bliver så fint herude i vores lille kvarter, som begynder at tage mere og mere form!

Endelig har vi besluttet at sommerferien skal foregå herhjemme i det grønne hus og det glæder jeg mig til! Ingen planer og forhåbentlig godt vejr!

Og så har vi arbejdet. og arbejdet og arbejdet lidt mere. Hverdagsmøllen i ved. Leverpostejsmader og alt det deriemmellem. Toppet med støv, renovering og mere støv over alt. Derudover mest af alt bare nydt det gode vejr. Det har været rart med en lille pause. Nu er vi tilbage igen.

Håber I nyder sommeren?

1 kommentar

 • Hej i tre dejlige mennesker 😊
  Vi glæder os også til at komme på plads og få jeg på et hyggeligt besøg – kan kun blive godt 💚
  Det er stadig dejligt at læse med og hvor bliver det fedt med den nye indretning af hjemmet ☀️💪🏼
  Nyd den varme sommer og husk nu hende den bette på at hun skal nyde hobbithulen, for jeg er stadig helt vildt misundelig 😅😍
  De bedste hilsner
  Fredrik ☀️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om værkstedet, opbevaring af værktøj og forår!