#heltuperfekt

Lidt om værkstedet, opbevaring af værktøj og forår!

 Reklame for Engelbert Strauss

p9260457

I weekenden skal vi igang med at rydde ud i vores værksted. Siden Nybyggerne har der mildest talt være fyldt til randen, altså på dét niveau hvor man lukker døren hurtigt, og håber alting ikke falder sammen bag døren. Derfor skal der nu være orden i skuret og hvor starter vi lige?
Desværre for far er værkstedet nød til at ændre lidt form – vi har behov for at bygge nogle gigantiske hylder og få organiseret alle vores byggematerialer og værktøj.
Jeg elsker nu egentlig det lille skur derude, det minder mig sådan om Todd og de gode dage hvor vi lavede forhaven og hyggede os med det. Det var nok de dage, hvor vi havde mest overskud i Nybyggerne, vi brugte minimum af penge og det blev simpelthen så fint. Sådan er det jo desværre, når cykler, legetøj, grill og alt det andet habengutt vi har fået samlet sammen er flyttet ind, og nu håber jeg vi kan få det organiseret på bedst mulig måde, så han stadig har lidt en mancave derude.

Vi skal først og fremmest have noget opbevaring til skruer, søm og alt det andet puller. Det ligger lige nu og flyder over det hele. Vi mangler noget opbevaring vi kan tage med ind huset eller haven, når det skal bruges. Vi tænkte dengang mest på værkstedet, som et statisk sted, men i realiteten, så tager vi jo værktøjet med ind i huset og laver hvad end vi skal og så sætter vi det ud igen. Derfor er det rart at kan organisere sig med noget mobilt.
Da Engelbert & Strauss spurgte om jeg ville hjælpe dem med at sætte fokus på deres værktøjskasser kunne det ikke passe mere perfekt – det gav nemlig startskuddet til at komme igang med at få organiseret.

vaerktoej

1) Værktøjskasse // 2) Lille // 3) Værktøjsbælte // 4) Stor // Medium // 6) Stor // 7) Dymo Junior  BLX (Stor)

Jeg tænker derfor at bestille nogle opbevaringskasser i flere størrelser, som kan sættes sammen. Det hedder vist obevaringskufferter. Det altså smart, så kan man samle det hele i et stor værktøjskassesæt, som kan stables og køres med. Jeg tænker så at købe en DYMO og sætte label på nærmest alt med størrelse og med hvad der er (og ikke mindst HVOR det skal lægges tilbage, Todd!). Speaking of DYMO, så er det altså et tip at købe prægemaskinen, det laver sådan nogle fine labels, man trykker ud. Bruger dem nemlig også inde til vores patentglas.
Jeg elsker når ting er organiseret, Todd not so much. Han ender altid med bare at lægge alting i en dynge på bordet eller på en gulvet. Jeg synes derfor det er genialt at han kan rulle hele sættet ud og så finde det han skal bruge på stedet. Han bliver vild med det jeg ved det – han skal bare lige vænnes til at lægge tingene på plads, og nu kan han jo gøre det lige der med det samme!
Jeg overvejer også at købe et arbejdsbælte til ham. Han var så jaloux på sin svoger på New Zealand, da de reperarede tag på sommerhuset at han ikke havde et. Ej det må jeg altså bestille til ham – Hot håndværkertype coming up! haha!

I øvrigt fandt jeg lige det her billede af huset, da vi lavede forhaven. Det gav et helt sug i maven at se vores fine hus inden vinteren x 2 satte ind. Vi skal her i weekenden have renset facaden for noget algehalløj som er løbet ned fra taget. Jeg glæder mig til det bliver helt hvidt igen. Det tegner til foråret ENDELIG er kommet – her hos os i Aalborg skinner himlen i hvert fald fra en skyfri himmel.

p9210393

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#heltuperfekt