Dubai

Farvel 2017 og godt nytår!

ANNONCE

finale

Vi vinker farvel til 2017 – det vildeste år! Vi blev begge lidt nostalgiske i morges, da vi kom til at tale om at vi nu lukker det her kapitel og år.
Der er ingen tvivl om at 2017 i dén grad blev vores år. Vi startede året ude med tone frem på hr. og fru Danmark’s tv skærme i bedste sendetid. 10 uger i træk, og fra at ingen vidste hvem vi var, så var der pludselig 800.000 mennesker, som så med den 19. april hvor vi vandt Nybyggerne (og jeg i øvrigt tudbrølede, med mascara i hele hovedet og tøj ud til alle sider!) Jeg havde aldrig troet at jeg skulle deltage i et TV program – aldrig! Jeg har heldigvis ikke fortrudt det ét sekund. Det var stort at deltage i Nybyggerne og det gav os en oplevelse for livet. Vi finder aldrig ud af hvor mange stemmer vi fik, men vi er så taknemlige for hver og én. Jeg bliver stadig overvældet over hvor mange mennesker, som ved hvem vi er. Senest i lufthavnen inden vi fløj til Dubai blev vi stoppet af en sød dame, som bare ville ønske os tillykke. Det sker faktisk flere gange ugentligt at vi bliver stoppet. Jeg har svært ved at beskrive det, men jeg føler sådan at vi har alle jer seere med i ryggen. I støtter os, skriver søde beskeder og vi har stort set aldrig oplevet noget negativt – måske lige da rebet sprang og skabet røg på motorvejen og yes fair nok, men ellers så har i været så søde ved os. Sender tips, råd og andre sjove hilsner. Det er så fedt! Fedt at få så meget støtte.
10.000 følger os på facebook og 20.000 på i instagram. TAK til hver og én for at i har lyst til at følge med!
Nu åbner vi op for 2018 – vi regner med at det bliver et forholdsvis roligt år for os! Vi skal nyde livet i vores hus og igang med nogle sjove projekter.
Nu starter vi januar ud med at være sammen med familien på New Zealand og ikke mindst slappe af bare os 3 i Thailand sidst på måneden. Skal du bruge penge til egen rejse? Så finder du nemt og hurtigt dit billige lån hos Matchbanker her.

Rigtig godt nytår til jer og jeres kære! Må 2018 blive præcis som i ønsker det. Endnu engang tak fordi I læser med!

Kærlige hilsner fra

Anne, Todd og Lily

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai