En update om os, julen og meget mere.

Dubai

ddc99db8-c6b2-4a67-8834-a9440f5b7b24

Vores ferie er skudt i gang og vi er kommet i ægte feriestemning!
Flyturen gik godt – de 6 timer strøg afsted. Lily så nogle film og hyggede sig med lidt forskelligt vi havde med hende. Alt godt!

Dubai er overdådig på alle plan, men man kunne næsten heller ikke forvente andet. Vi har hovedsageligt brugt de sidste to dage på at ligge ved poolen, sove længe og spise alt muligt lækkert i morgenmadsbuffeten.

I går eftermiddags besøgte vi Dubai Mall, som flere har anbefalet. Det var også gigantisk, med kæmpe akvarier, vandfald og et kæmpe dinosaurskelet. Dog en kende for meget af det gode, og rigtig mange turister med selfiesticks, så vi besluttede os hurtigt for at tøffe tilbage til hotellet igen. Vores mål med Dubai har nu også hovedsageligt været at få sovet og slappet af inden den lange tur i morgen. Hotellet kan i øvrigt anbefales: Dukes hotel. De sødeste søde medarbejdere, som gør alt for én. Det er fint og lækkert her, og vi fandt en god deal på Agoda med 60% rabat. Jeg tror det godt kan svare sig at være ret meget last-minut hernede. De lever af turismen og dermed er der også mange gode last-minute deals.

71aa3df2-56b6-44eb-99fe-6562e568bfc2

e411dcdd-cb80-40ef-8f1b-adfebf138cbf
Jeg bliver dog aldrig god til det der rig-fattig spil, der eksisterer et sted, som her i Dubai. Rige mennesker, som tér sig som jeg ved ikke hvad. Der er virkelig personale alle vegne som bare gerne vil én det bedste. Om de rige damer allesammen lider af resting bitchface – I don’t know. Jeg synes det mindste man kan gøre er at smile og takke de søde mennesker, uanset hvem de er.
Jeg har i øvrigt selv arbejdet som tjener i morgenmadsbuffeten på et femstjernet hotel i Queenstown på New Zealand, da jeg var 21 år gammel – det var det samme. Folk der tabte servietter fra bordet og kaldte én over for at samle op, klager over kaffen var for varm, for kold, for bitter, for sød. Forstår det ikke.

Nå – 13 timer og 20 minutter venter i morgen tidlig før vi lander i
Melbourne. Lily glæder sig til at se Nana og Papa og vi forældre glæder os også eminent meget til at se dem alle og møde vores lille nye nevø Ollie.
Kan I have den dejligste juleferie – må den blive præcis, som i ønsker det!❤️

9fe904af-15b8-4454-b8f9-72389d88abca6b927211-b52e-4e13-b5c3-61a4893a5eccce1f4f5a-547d-43cd-aae0-d386b29966b1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En update om os, julen og meget mere.