Lidt om weekenden og et tip om verdens bedste nattøj

En update om os, julen og meget mere.

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

47c6069a-70e6-4c31-b7e9-8eada2161637

Vi kan vist godt konstatere at jeg er lidt sløv med at få opdateret de sociale medier i de her dage (igen igen!).  Sandheden er at det faktisk har hængt mig lidt ud af halsen. Specielt instagram. Jeg synes der går lidt for meget sponsoreret indhold og selviscenesættelse i den nogle gange derinde. Kender i det? Eller er jeg blev gammel og sart? Nuvel – jo jeg kan også godt lide at kigge på smukke billeder, og jeg er godt klar over, at det er brudstykker og ikke sandheden, men det ville klæde os allesammen at bare være os selv. Læs eksempelvis dette fine indlæg af Anja Forsnor, som har skrevet et lille skriv her om hendes første pressemorgen. Så tænker jeg at jeg det vil jeg gøre her – Give jer en ærlig opdatering på hvordan det står til med os.

Så hvordan har vi det?

Det går rigtig fint. Er vi glade for huset? JA! (Det spørgsmål svarer jeg omtrent på 5-6 gange ugentligt – derfor gør jeg også altid meget ud af at få fortalt at vi ER glade for det). Vi føler os så meget hjemme her, at man i hverdagen helt kan glemme, at man selv har bygget hele baduljen. Det er fandme vildt! For lidt tid siden genså jeg første afsnit, af vores sæson, i Nybyggerne, burde faktisk få set hele sæsonen igen, men der er i hvert fald et klip hvor de har filmet hele huset, som det så ud før vi rykkede ind, helt råt. Shit jeg tuder hver gang. Det er så vildt. Vi gik et eller andet sted igennem det umulige, under verdens største tidspres, Todd og jeg sammen og vandt hele skidtet. Det er så absurd at man er nød til at nive sig selv i armen.

Vi er igang med at optage et opfølgningsprogram sammen med TV2. (Deraf billedet øverst) Det kommer til foråret, og jeg glæder mig til at dele mere om det. Det har været så hyggeligt at lave TV igen, men det har også tvunget os til at reflektere over en hel masse spørgsmål, og kigge tilbage på det første halve år i Nybyggerhuset.

Alt i alt så er jo også bare hverdagsliv for os – præcis som resten af Danmark. Vi lever præcis det samme liv, som vi gjorde før finalen – bare i vores eget hus, hvilket jo er den vigtigste detalje for os. Men tænker man på de forgange sæsoner, hvor eksempelvis Lise og Michael rykkede alt op og flyttede til den anden ende af landet, så flyttede vi jo “bare” 10 kilometer mod øst, hvilket nok ikke er det mest spændende for jer, at læse om, men ikke desto mindre var det jo dét vi drømte om. At få vores eget. Det ændrer dog ikke på at jeg ærlig talt ofte føler, at det slet ikke er særlig spændende at jeg opdater om vores liv, men omvendt får jeg jo en del mails og private beskeder med spørgsmål til indretning og til os, så det vil jeg være bedre til at opdatere om. Jeg vil være bedre til at få skrevet her på bloggen, få delt meget mere. Om ikke andet mest af alt for min egen skyld. Jeg kan nemlig virkelig godt lide det – Så må Todd tage den opvask og vaske det tøj. ha!

Jeg vil faktisk sige at vi endelig er helt på plads i huset nu – der er selvfølgelig noget håndværkersmåting, som vi løbende retter op på, men alle møbler, billeder osv. er på plads. Jeg glæder mig til at vise vores hjem. Det er blevet lige os. Jeg skal bare lige have taget nogle ordentlige billeder, når lyset er ordentligt. Ville sådan ønske jeg var bedre til at redigere billeder – hvor finder man en læremester til photoshop eller lightroom?

Sandheden er også at jeg stadig er færdig for energi om aftenen, jeg er helt drænet – jeg går tidligt i seng hver aften, stresser rundt på arbejdet og har haft nogle deadlines, som i bund og grund viste sig at være lidt ligegyldige. Jeg er en ambitiøs og stædig rad på mit arbejde, og det gør at jeg tit også ofte har travlt. Tager munden lidt for fuld og tror jeg kan nå meget mere end jeg kan rumme. Heldigvis har jeg en partner in crime af en kollega, som holder mig oppe. Hver dag. Det er guld værd. Det er generelt svært altid at nå det hele. Være arbejdshest, være Todds bedre halvdel, være Lilys mor, lave DBA sjov OG opdatere blog og andre sociale medier. Det hele tager tid, men jeg tror også at jeg endelig er nået til en erkendelse af at jeg hverken kan eller skal nå det hele. Jeg har prioriteret og nedprioriteret og det har vi begge brugt en rum tid på at tumle rundt med. Det er også nogle andre ting, som ligger os tæt for hjertet lige nu, men det holder vi nu stadig i privaten.

Vigtigst af alt tog vi for nogle måneder siden en beslutning om at vi ville trække stikket i en periode. Mest af alt fra vores arbejdsliv, som er dét der tynger os mest. Vi har haft brug for familietid og da vi har en fast tradition om at vi tager til New Zealand, og holder jul, hvert andet år, så har vi besluttet os for at hive halvanden måned ud af kalenderen og forlænge juleferien.  Jeg glæder mig. Og det er allerede på onsdag! Først afsted mod Dubai i tre nætter og dernæst videre til Melbourne, hvor Todds bror bor (og i øvrigt bliver forældre til en lille dreng én af dagene. Vi glæder os til at møde vores lille nye nevø). Så er det videre til New Zealand i nogle uger inden vi til sidst slutter af i Thailand. 6 uger med sol, varme og rendyrket familietid. Jeg kan næsten ikke få armene ned. Det er præcis hvad vi trænger til. (Jeg skal selvfølgelig huske at skrive at vi altså har sindssyge alarmsystemer, søde naboer og gode venner lige om hjørnet til at passe på huset. Så det vil i hvert fald være dumt at bryde ind, hvis man er tyv! Derudover har vi jo alligevel ikke noget af stor værdi. Vi er loppe-entusiaster af en anden verden. haha)
Vi er på helt bar bund i forhold til hvad vi skal lave i Dubai? Har nogle af jer været der? Vi har to hele dage. I Melbourne skal vi holde jul og fødselsdag for Lily. Det bliver hyggeligt med de nærmeste omkring os. Jeg håber på at vi kan tage hende ud og se kænguruer, det snakker hun meget om. Tips til både Dubai, Melbourne (set med turistøjne, da Todds familie jo kender til alt det lokale). Ja egentlig også til Thailand – vi skal bo på Koh Samui denne gang. Jeg er ret spændt på det, da vi helst vil steder hen der slet slet ikke er turistet. Det tror jeg Koh Samui er. Vi skal bo på et hotel i Bobhut (elsker det navn!), som skulle være mindre turistet? Er i nogle der har været i Dubai, Melbourne? Eller bare på Koh Samui? Vil blive så glad for nogle gode råd.

Nu vil jeg gå ned og lægge mig på sofaen og spise nogle vaniljekranse. Det er altid lidt mærkeligt med jul, de år hvor vi rejser. Det føltes ikke helt som jul for mig i 38 graders varme, men det gør det heldigvis for de to andre. Igår fejrede vi juleaften hos min mor. Det var så hyggeligt. And, flæsesteg, dans om juletræet og gaver.Herefter slappede børnene af på deres nye sofa fra By Klip Klap*, som var en af gaverne under træet. Helt som det skal være. Nu har vi to dage mere på arbejde og så er det afsted.

Håber i nyder december? Hvad er egentlig jeres faste juletraditioner? Vi har talt meget om traditioner og hvilke der skulle blive i vores nye hjem. Lily var meget spændt på om nisser også bor i grønt hus, men det kan vi med glæde berette om at der faktisk bor en nisse og han har sat en dør op lige ved siden af trappen. Hvor heldig har man lov at være?

 

3 kommentarer

 • Lykke Thomsen

  Hej, da du skrev, jeg er træt og går tidligt i seng. Tænkte jeg du er gravid, det var meget karakteristisk for mig, når jeg var gravid. Hvis det er rigtigt, så tillykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Var på Koh Samui i 2010, det var fantastisk. Var bla ude at ride på elefanter. Rigtig god tur og god jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dubai er skøn. Dubai Mall er en oplevelse værd. Hav en fantastisk jul og ferie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om weekenden og et tip om verdens bedste nattøj