Status og nyheder fra os.

Tilbage til hverdagen

58ae709f-f465-4a8f-b7ab-7808f1ba9b2b

Så kom vi på den anden side af sommerferien og halvanden måned er gået uden et pip fra os herinde. Vi har blandt andet holdt 3 ugers sommerferie, og det er nu nok den mest tiltrængte sommerferie nogensinde. Det kommer vist ikke bag på nogen, at de forgangne måneder har været lidt travle, fra vores side. og derfor var det så fedt at kunne starte bilen og køre afsted. Bare os 3 på ægte kør-selv-ferie, roadtrip, bilferie eller hvad det nu hedder. Vi delte lidt billeder på instagram (som i faktisk også kan se øverst👆🏼). Vi har fået rigtig mange spørgsmål til vores sommerferie, så jeg er igang med at brygge et indlæg sammen og fortælle mere, men det er helt sikkert ikke sidste gang vi kører ud i det blå på den måde.

Vi bliver stadig rigtig tit spurgt om vi stadig er glade for huset, og JA vi er meget meget glade for det. Jeg har jo skrevet mange gange før, at det hele føltes som hjem fra dag 1, og det gør det stadig. Jeg tror det helt sikkert hænger sammen med, at vi allerede har boet her under optagelserne. Faktisk er det i overmorgen et år siden vi begyndte optagelserne – prøv lige at overvej hvor meget vand der er løbet igennem åen det sidste år! Det er vanvittigt. Og når jeg tænker på alt det, så kan jeg nu egentlig godt forstå vi trængte til sommerferie. Først var der jo de to vilde måneder med optagelser af Nybyggerne, så direkte hjem og med ny jobstart dagen efter. Før vi vidste af det havde det været jul, programmerne gik igang, og igen inden vi vidste af det stod vi med den grønne nøgle i hånden, og tudbrulede i en kæmpe lykkesrus, i bedste sendetid. Det er og har været den vildeste rutsjebanetur og jeg vil allerhjertens gerne dele lidt af det hele, her hvor det hele er kommet på afstand.

1

Her i huset begynder vi lige så stille også at finde ud af hvad der fungerer og hvad der bestemt ikke fungerer. Det er sjovt at der faktisk er mange beslutninger vi har taget på få timer, som bare fungerer. Der har vi været sikre i vores sag, men shit der er også noget som slet ikke fungerer! haha! Det skal jeg også nok dele med jer.Det begynder at hjælpe på det, men der er stadig rum som ikke er færdigindrettet. Nu mangler vi mest af at alt haverne, som skal have anlagt hegn og hæk så det passer ind i lokalplanen, og så skal vi inden længe igang med et større projekt i køkkenet, som vi glæder os rigtig meget til. Vi skal i Aubo i næste uge og aftale mere.

Bloggen her har også fået nye omgivelser, og det er rart med hjælp til det tekniske. Jeg glæder mig til at komme rigtig igang med at skrive flere indlæg. Jeg har så meget at fortælle, og føler nu endelig jeg har mere overskud til at sætte mig foran skærmen.

Jeg tænker inden længe at lavet et samlet indlæg med svar på de spørgsmål i oftest stiller, så hvis i har noget i går og tænker på – så skriv endelig, så tager jeg det med!

Der kommer også snart en virkelig fin konkurrence i samarbejde med én af de dygtigste damer jeg kender! Det glæder jeg mig til at dele med jer. Så 3-2-1 vi er tilbage for fuld skrue!

Hav en rigtig dejlig søndag aften! Jeg håber stadig i følger med derude 🙂

På sommerferie i Norge!

 

1 kommentar

  • Sikke en hyggelig update, cyklede forbi området for nyligt og tænkte netop på finaleudsendelsen – glæder mig til flere hverdagsglimt fra de grønne gemakker 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status og nyheder fra os.