Dag 1 som husejere!

Status og nyheder fra os.

Trætte og glade!

Trætte og glade!

En måned fløj forbi og vi har slet ikke opdateret jer herinde på vores blog. Vi har ærlig talt ligget vandret for at få det hele til at gå op! Set i bagspejlet skulle vi nok have valgt at lægge vores sommerferie oven i flytningen. Den sidste måned er fløjet afsted og vi har begge haft både arbejde og flytning til op over begge ører. Jeg har oveni hatten hevet en influenza hjem og har brugt de forgange to dage på at være syg. Det er vist også tegn på at jeg trænger til ferie?.

Det er heldigvis spændende ting der fylder – eller det vil sige at skal lave overlevering af vores gamle hus er bestemt ikke spændende, men det skal jo til. Heldigvis kommer min søde mor og hjælper os med rengøringen, og så burde vi kunne lukke det kapitel. Flytningen gik smertefrit. TV2 fulgte med os – det kan i læse om her.

Vi har nu boet i huset i 10 dage og jeg kan hånden på hjertet sige at vi føler os så meget hjemme herude.Er vi kommet på plads? Nej – på ingen måde! Her er kaos! haha!? Vi har jo dobbelt af alt, og selvom vi har solgt ud og givet rigtig meget til genbrug, så er der stadig rodet over det hele. Vi har stadig mange flyttekasser, som slet ikke er pakket ud, men vi har også bevidst valgt at tage det i langsomt tempo?? – vi går jo også på arbejde, prioriterer noget familietid og bruger nogle aftener på sofaen. Det må tage den tid det tager?? Vi går jo o bund og grund også bare og summer lidt over hvad der skal ske med vores kære hus. Hvad skal stå hvor, og hvordan fungerer det hele bedst i samspil. Jeg har til tider lidt svært ved at flytte rundt på tingene? Jeg synes jo alting har sin plads, som det havde i Nybyggerne. Det kan næsten virke forkert at flytte rundt. Det er lidt skørt, men jeg tror i bund og grund at det er fordi vi allerede har indrettet det hele én gang, og nu når vi skal tilføje mere, så synes jeg tingene står så fint hvor det står, selvom det måske kunne være mere praktisk at ændre på det? Vi skal nok tage jer med på den rejse og vise jer hvordan det hele kommer til at se ud. Lige nu har vi faktisk en lidt vild ide vi går og pusler med – mere om den en anden dag??

En stor nyhed som vi har glædet os meget til at dele med jer at at vi har fået os en lille sidegeschæft?? Vi er nemlig blevet ansat som ‘DBA Guider’ på den blå avis, som egentlig bare hedder DBA idag. Det er super spændende, og vi glæder os til at komme rigtigt i gang. Vi er ovenud glade og stolte over, at de har tilbudt os jobbet, og vi synes også selv at det er det perfekte match for os. Vi er, som i ved, ellevilde med både genbrug, secondhand og gør-det-selv projekter – som DBA guide får vi lov til at lave alt det! Vi lavede jo, som i måske husker, allerede forskellige videoer til facebook, imens Nybyggerne rullede over skærmen, og det synes vi begge var super sjovt. Vi er derfor selvfølgelig ovenud glade for, at vi nu har en god grund til at kaste os ud i at lave videoer igen. Vi håber i har lyst til at følge med. I kan læse vores første indlæg, og se vores første DIY video her

Nå, nu vil jeg hoppe under dynen og få en god nats søvn, hvis jeg skal se at komme ovenpå igen. Jeg gik desværre glip af en sød venindes polterabend idag – Lad os håbe det er bedre i morgen. 

Kan i have en rigtig dejlig weekend, eller det der er tilbage af den. De weekender flyver altid afsted – vi tæller ned til sommerferien??! 

 

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1 som husejere!