Genbrug og loppefund

Når drømmene går i opfyldelse og lidt om fremtiden

(Foto: Anders Brohus: TV2)Mit ansigtsudtryk?  For fanden Anne! haha! (Foto: Svenn Hjartarson: 2E projektsalg)

Det er allerede to en halv uge siden finaleaftenen i Nybyggerne – Den vildeste aften nogensinde! Det er stadig så vildt at VI vandt, og det var så overvældende, slet ikke til at beskrive. De andre tre par var virkelig også så dygtige, kreative og elskværdige, men alligevel løb vi med sejren. Det var som en drøm der gik i opfyldelse på et splitsekund og vi er stadigvæk så dybt taknemmelige. Vi ved godt vi allerede har sagt det tusind gange og tak føles kun som et fattigt ord, men endnu engang TAK til alle jer søde mennesker, som har støttet os og stemt på os??

(Foto: Anders Brohus: TV2)

Vi har været lidt stille på de sociale medier, og mest af alt brugt de to uger, på at nive hinanden i armen. Det er først nu ved at gå op for os, at den er god nok???

Dagene efter finalen forekommer som lidt en tåge. Go’ aften Danmark, og en masse interviews her og der. Sidenhen blev det hverdag igen, og vi var alle tre tilbage på arbejde og børnehave, før vi anede det. Det var mærkeligt at være tilbage, men også meget rart at være omgivet af hverdagen igen. Siden da er det hele gået op i alt muligt kedeligt praktik. Advokat, skøde, skat, nedpakning og sådan nogle kedelige flytteting, men vi GLÆDER os til at det lille hus igen skal blive vores. Overraskende nok har mange faktisk både spurgt os, men også venner og familie om vi rent faktisk flytter ud i huset, og til det kan jeg svare: Selvfølgelig gør vi det! Vi har ikke knoklet 10 uger, for at renovere vores grønne hus, uden at skulle bo der. Vi tilmeldte os konkurrencen, for at vinde vores eget hus, skisme ikke for bare lige at sælge det igen. Så lad os lige få det sat på plads én gang for alle: Lige om lidt hører vi under postnummer 9260 Gistrup og vi glæder os!

Mange har spurgt om vi havde anelse om at der ville være fest i huset og det havde vi på ingen måde, men det var så skønt at blive fejret af alle de bedste. Det var en helt uvurderlig overraskelse. (Foto: Anders Brohus: TV2)

Det bliver selvfølgelig mærkeligt at sige farvel til her hvor vi bor nu. Specielt Lily har svært ved at forstå at vi rent faktisk SKAL flytte, og jeg tror mest af alt hun tror at hun tror grønt hus er et sommerhus?  Det har det jo i princippet også været indtil nu. Først en lang arbejdsferie, og så en weekend tilbage i huset. Vi siger også farvel til verdens sødeste naboer og indtil videre får vi jo desværre ikke nogle af vores søde nybygger-naboer tilbage,  MEN der kommer forhåbentlig inden længe nye naboer til for begge nabohuse er sat til salg.

Apropos naboer, så er der ingen tvivl om at det også er en speciel følelse at vi sådan løb med hele sejren og at de andre 3 par gik tomhændet derfra. Vi var selvfølgelig alle klar over at det var spillets regler, da vi for godt et år siden tilmeldte os Nybyggerne, men alligevel så ville man ønske, at man bare kunne tage dem alle med derud. Hvor det måske for seerne bare er konkurrence, så har det været så meget mere for os 4 par. Det har været en oplevelse for livet! En rutsjebanetur, som vi har været på sammen. Jeg tænker at jeg inden længe vil skrive mere om hvordan vi har haft det med at være på TV, vores tanker om forløbet og de reaktioner vi har fået ovenpå Nybyggerne.

SÅ nu har vi haft 2 ugers stilhed, og efter 10 uger med daglig kontakt med alle jer søde mennesker, så savner vi det altså. Vi vil derfor elske at tage jer med på vores næste rejse, når vi flytter ud i Nybyggerhuset og hvad der ellers måtte vente for vores lille familie. Vi ved ikke selv helt hvad fremtiden byder på, men i første omgang vil jeg forsøge mig med at give lidt mere liv til bloggen her. Vi håber i har lyst til at følge med!

Dag 1 som husejere i vores nye stue! Dag 1 som husejere i vores nye stue!

3 kommentarer

 • Cæcilie Kristensen

  Har så meget lyst til at følge med og følge jeres dejlige familie. 🙂 Håber alt det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne B Larsen

  Dejligt at i giver os lov til at følge med – tak for det. Jeg har jo ikke mødt jeres dejlige datter i det virkelige liv. Jeg kan ikke lige huske, om det var december 2010 Aksels far og jeg mødte jer. Vi var på "Ib René Cairo" – tror jeg nok. Held og lykke – Sanne fra Roskilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Det var SÅ fortjent! Stort tillykke til jer, og alt det bedste! Hilsner fra de gamle naboer i Nr 9 på Møllebakken. ;-)Sonny og Ninna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrug og loppefund