Indendørs køkkenhave

Repos + Tagterrassen

Den var lidt uoverskueligt at skulle i gang med de giga store vægge ;-)

Den var lidt uoverskueligt at skulle i gang med de giga store vægge 😉

Vi blev så ovenud glade over at vinde i denne uge. Vi havde på ingen måde regnet med at vinde, som i overhovedet. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, for vi havde ikke nået at set de andres, men der var nogle småfejl, der kiksede i sidste sekund. Det var i hvert fald sjovt for os at se vores reaktion – vi blev simpelthen så glade! 

At der er tagterrasse i husene havde vi slet ikke regnet med. Faktisk havde vi hele tiden troet at husene var magen til sidste år, og jeg synes det er en kæmpe opgradering med det store rækkehus. Tagterassen er virkelig toppen af kransekagen! At vi så skulle lave repos oveni, ja det var måske lige vildt nok! ha! Det gjorde dog også at vi begge var nød til at arbejde med hvert sit. Jeg malede indenfor og Todd lagde terrassen. Shit det var hårdt at male helt til top, mine små mormor arme bævede ret meget til sidst 😉

Todds forældre landede fra New Zealand i denne uge, og det var så rørende at få lov til at se deres reaktion. De fik lov til at komme på rundtur i huset og Todd’s far var så stolt. På New Zealand har man en træterrasse i stort set hver have, og det var dejligt at han bekræftede at Todd havde gjort alt det rigtige. Det var uden tvivl en dyr post at købe de lidt dyrere brædder, men jeg synes også godt man kan se forskel, og heldigvis kunne Ask også se det! 

Det at vi nu havde 4 ekstra hænder med Lily, blev et kæmpe vendepunkt for os. De boede herhjemme i huset  og kunne så suse frem og tilbage med hende, sørge for aftensmad og andre praktiske ting. Det gav så meget ro at vi ikke skulle stresse over de praktiske gøremål. Vi savnede hende selvfølgelig rigtig meget, da vi så hende væsentlig mindre, men hun var lykkelig over at have sin ´nana´og ´poppa´ helt for sig selv. Vi er så taknemmelige for at de prioriterede at komme hele vejen herop for at støtte os. De var hos os i 2 1/2 uge og det var guld værd for både os og dem, selvom Todd og jeg følte os lidt snydt, da vi næsten ikke fik set dem 😉

Solopgang og rod på afleveringsdagen

Solopgang og rod på afleveringsdagen

Dette blev også ugen hvor vi virkelig måtte spare! Som i spare spare! Vi var virkelig lav på budgettet og vi vidste at skulle vi have råd til den sidste halvdel af huset, så skulle vi til at skære ned. Vi havde egentlig haft en ide fra starten om at bygge en form for pergola med et sejl som vi kunne spænde ud, men vi måtte skære det helt fra pga. budgettet. Vi prioriterede kun at købe dyre terrassebrædder og ellers prøvede vi at holde alt til det minimum. 

En god løsning blev loungesættet fra Silvan. Vi var ellers skeptiske først, men det er helt perfekt til den lille solterrasse. Det var så rart at ligge deroppe i solen. Vi valgte at udskifte det “Polywood” der var på sættet og i stedet bruge det samme træ til tørrebordet, som i øvrigt blev lavet til plantebord 😉 Jeg synes det var en god og billig måde at opgradere sættet på og gøre det mere personligt. Alt i alt så fungerer den terrasse så godt og indenfor blev jeg så glad for at vi fik bundet det hele sammen med den store grønne væg og jeg synes at de gamle billeder og det nye tæppe fra Hay spillede godt sammen med det lidt rustikke kontor.

Og så i liggestolen? Den har vi med hjemmefra! Det er det absolut bedste loppefund! Det er jo som taget ud af badehotellet og den stod så fint deroppe. 

 

 

 

1 kommentar

  • Kaja Stenrød Paulsen

    Lægger du ikke flere billeder op af jeres rum? Vil gerne se nærmere på det lounge sæt og hvordan der er opgraderet 🙂 fed ide nemlig…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indendørs køkkenhave