Baghaven

Kontor

Først og fremmest vil jeg lige tippe jer om, at hvis i vil se mere til rummene og alle detaljer, kan i se dem her under Nybyggerne øverst i menuen.

Tænk vi er allerede nået til program 4. Tiden flyver afsted. I denne uge rykkede vi indenfor igen og skulle nu igang med huset første ekstraværelse. I havde garanteret forventet at se børneværelset, og det havde vi også meget lyst til at lave. Men det var planlagt af produktionen at det skulle være kontor denne uge. Vi glæder os til at vise jer, vores planer for Lily’s værelse senere i programmerne 😉 

Vores første tanke var, allerede da vi kom til huset den første dag, at væggen ud til trappen skulle væltes. Tanken er, at det hele skal fungere som et åbent område, hvor Lily kan løbe ind og lege inde på sit værelse, samtidig med de voksne også har glæde af overetagen – og uden det føles som om, vi er alt for langt væk. Udfordringen kan godt være, når man har børn, at når børneværelserne er ovenpå, så får børnene ikke altid brugt værelset på samme måde, fordi de gerne vil være nede, hvor de voksne er. Sådan er det i hvert fald hos os. Kontoret skal ligeledes være et sted, hvor voksne kan gå op og få lidt ro til at læse, arbejde, slappe af eller ordne fiskegrej 😉

Vi var enige om, at hele bagvæggen skulle være grøn, og jeg elsker simpelthen den støvede mørkegrønne farve. Den passer perfekt til resten af rummene og giver et godt modspil til de hvide vægge og det mørke træ. Farven havde vi faktisk også allerede bestemt os for skulle indgå et sted i huset inden programstart, og vi valgte at bruge farven fra vores moodboard som rettesnor, da vi skulle vælge farve i Silvan. Den er fra Dyrup og har farvekoden S 5010-B50G. Det kan anbefales at tage en farveprøve eller lignende med ned i SIlvan, så matcher de den ud fra deres farvekort.  Man ser ikke meget til selve processen og tankerne i programmet, udover at vi altså giver os i kast med fugning, fodlister og andet, men vi har faktisk haft en hel del tanker om funktionerne i kontoret, og dem vil jeg gerne dele med jer.

Først og fremmest synes vi, det var vigtigt med et stort skrivebord, således at vi alle kan sidde omkring det, og man kan rode udover det hele. Bordpladen blev lavet af nogle gamle ekstraplader fra til et spisebord, som vi købte i genbrug, og så købte vi et mere moderne stel i IKEA, som vi brugte til bordben. Det er en billig løsning til at få sig et anderledes skrivebord, uden det koster alt for meget. Man kunne også sagtens have lagt en anden form for bordplade over, fx fra et genbrugsbord. Det får tit et løft, hvis man bare bruger pladen og så nogle nyere ben, synes jeg. Alt i rummet er faktisk enten købt i genbrug eller brugt. På den måde kunne vi holde budgettet nede.

Vinduerne skal også pudses på 1. salen :-)

Vinduerne skal også pudses på 1. salen 🙂

Vores daybed var en god investering. Den er fra mærket Innovation, modellen hedder Napper, og vi fandt den brugt på dba. Daybed’en fungerer som et sted, hvor man kan ligge og læse eller slappe ovenpå. Vi skal selvfølgelig også have en stue nedenunder, men det er meget rart at kunne slappe af ovenpå, og egentlig kom kontoret ovenpå lynhurtigt til at fungere som stue. Det var en vild følelse, da vi var færdige med kontoret, fordi den ene halvdel af overetagen pludselig lignede et hjem – mens resten stadig stod i gråt beton. 

Vi er rigtig glade for det endelige resultat. Vi have ingen tanker om, hvordan kontoret skulle se ud, før vi gik igang, og det var super sjovt at suse rundt fra genbrug til genbrug og bare finde alt muligt fedt at fylde kontoret med. 

Vi glæder os til at høre, hvad i synes om det?

4 kommentarer

 • Pernille

  Er vil med jeres kontor, det var helt klart min favorit. Elsker funktionen i rummet og at det er åben rum. Kan rigtig godt lide at i finder gamle loppefund og kombinere det med noget nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kristine Bach

   Hej Pernille, tusind tak for din søde kommentar! Vi blev også rigtig glade for det endelige resultat og det fungerede så godt at have både skrivebord og daybed ovenpå. Jeg er også helt tosset med at mikse nyt og gammelt. Hav en dejlig weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej 🙂 I har vel ikke farvekoden på den helt vildt flotte farve, i har malet på kontoret? Mvh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kristine Bach

   Hej Nanna, jo den har jeg henvist til i indlægget 🙂 kh Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baghaven