Badeværelset

Baghaven

Tænk vi vandt baghaven! Det blev vi simpelthen så glade for! I haven havde vi i den grad prioriteret, at der skulle være plads til store og små. Det skulle være personligt, og man skulle kunne fornemme os i det – præcis som i alle de andre rum. Der er ingen tvivl om at haven ikke giver mulighed for de helt store udskejelser med en firkant på 20 kvm. Det krævede lidt planlægning, men var også super sjovt! Vi har aldrig lavet noget som helst i en have før, så vi var virkelig nybegyndere til alt fra indretning til materialer osv.

Hobbithuset får træbeskyttelse aftenen inden aflevering

Hobbithuset får træbeskyttelse aftenen inden aflevering

Vi startede ud med at lave en prioriteringsliste over hvordan den ideelle baghave ville se ud for os? Spiseplads, urtehave, sandkasse, græs til leg og legehus kom hurtigt på top 5. Todd havde også noteret et shelter og ønskede sig egentlig bare en hobbithule. Jeg gik derfor igang med at google. Løsningen blev Helge. Hobbit Helge kom han egentlig bare til at hedde 😉 Helge er den sødeste mand, der bor på Sjælland og faktisk helt selv laver hobbithusene. Han laver også børnesenge og andre spændende huse. I kan kigge forbi på http://www.helgesvaerksted.dk/ .

Det er en investering ja, men det er også det hele værd. Specielt fordi vi alle kan sove derude om sommeren – hvor hyggeligt er det ikke? 

Der er lagt ud til højbede og græsset er klart til at blive rullet ud

Der er lagt ud til højbede og græsset er klart til at blive rullet ud

Vi ville ligeledes gerne have nogle højbede og en sandkasse. Løsningen blev at kombinere det. Vi købte brædderne fra et lille savværk i St. Restrup (måske nogle Nordjyder kender det?). Der købte vi faktisk også jernbanesvalerne som vi brugte til bænk og trappetrin i haven. Det fungerede altså godt sammen med hobbithuset. Sandkassen var også et stort hit hos Lily, specielt med jordbærplanterne ved siden af.

Hvis i selv har lyst til at lave et lignende projekt med højbedene har vi strikket en lille guide sammen i samarbejde med silvan. Klik her og se lige den søde forsidemodel!

Vores have blev nok det “rum” i huset der blev brugt aller mest. Alle dage hvor der var godt vejr spiste vi i haven. Lily brugte så mange timer på at lege og fjolle rundt derude, og så var det jo heller ikke dårligt at vores kære naboer lavede en baghave til hobbithuset med høns og plads til masser af leg 😉 

Sig endelig til, hvis i har nogle spørgsmål eller kommentarer.

Vores hyggelige lille have!

Vores hyggelige lille have!

1 kommentar

  • Trine

    Hej – Var det egentlig det store eller det lille hobbithus I købte dengang ?
    Det ser SÅ fint ud. På forhånd tak for svar 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badeværelset