SOVEVÆRELSE - REAKTION på udsendelsen

SOVEVÆRELSE – Inspiration og process

(Tidlig morgen på afleveringsdagen...)

(Tidlig morgen på afleveringsdagen…)

Vi tænker, at det måske kunne være fedt at lave et samlet overblik over huset. Derfor kan I under fanen “Nybyggerne” få et overblik over alle husets rum og ikke mindst se en liste under hvert rum, der viser, hvor tingene er købt. Siden bliver selvfølgelig løbende opdateret, som programmerne vises. 😉

De mere personlige beretninger om inspiration og proces vil vi dele her på bloggen. 

(Heldigt at nybyggerhuset lå midt på en stor byggeplads - Skabet løftes op!)

(Heldigt at nybyggerhuset lå midt på en stor byggeplads – Skabet løftes op!)

Inspiration

Inspirationen til at bruge den blå og lyserøde farve i soveværelset kom af, at vi begge to altid godt har kunne lide den mørke omsluttende fornemmelse i et soveværelse. Vi har altid haft hvide vægge de steder, vi har boet, så nu var muligheden der for at give den gas med farver. Den rosa farve fremgik som i kan se allerede på vores mood board fra castingen. Jeg syntes virkelig at den var flot, men Todd var skeptisk. Heldigvis fik jeg efter lang tids overtalelse min vilje 😉

Skabet fandt jeg på Den Blå Avis. Det var så heldigt, jeg har slet ikke set noget magen til siden. Vi købte det af den sødeste dame i Randers, og det er utroligt, at det klarede faldet fra traileren. Det er virkelig håndværk, der vil noget. Glasset smadrede selvfølgelig i tusind stykker, og vi måtte bestille nyt glas hos en rar glarmester, som rykkede hurtigt ud. Vi brugte virkelig lang tid på at fjerne de små lister og søm, der havde holdt glasset på plads – for så at sætte dem på igen. Vi sleb derefter så godt vi kunne på de steder, der så værst ud, men ellers så lod vi det faktisk stå, som det var. Lågerne skal dog have en bedre form for lukning, og vi kunne altså ikke lade være med at grine lidt, da vi så dommerrunden. Den højre låge åbner sig flere gange, uden Mette Helena opdager det. Ups.

Det er vildt at kigge tilbage på det hele . Det var altså noget af det vildeste i Nybyggerne. Den proces hvor man er nødt til at tænke et rum helt til ende, før man har i nærheden af set det. Pludselig går det hele bare op de sidste timer inden aflevering. 

Process  

Den første uge var hård, og vi var ærligt talt slet ikke forberedt på, hvad der ventede os, men vi forsøgte at hænge i. Set i bakspejlet kunne vi, som jeg skrev i indlægget om forberedelserne, have været meget bedre forberedt på den håndværksmæssige opgave. Det var vi ikke, og derfor er det også sjovt at se tilbage på soveværelset. Fuge, spartel, malerteknik. Alt var nyt. Det hele var nyt og spændende, og vi var mest af alt overvældede over at være foran kameraet og samtidig prøve ikke at være for langt bagud. Vi prioriterede, at Lily blev passet den første aften. Vi er så heldige at nogle af vores nærmeste venner bor ikke langt fra husene, og da de har en datter på alder med Lily, var det en fest for Lily, og det gav os rum til at arbejde igennem. De dage hvor hun var hjemme, var hun enten med én af os, legede med sit legetøj eller så en film på iPad’en. I dagtimerne var hun jo som oftest i dagpleje, og så gik jeg gerne fra, når hun kom hjem og indtil hun skulle sove klokken 19-20, og så arbejdede vi begge igennem i de sene nattetimer. Men den uge vi lavede soveværelset, var hun hjemme det meste af tiden, og det var altså sjovt, at hun så gerne ville være med. 

Er I klar til at se mere om, hvordan den første uge gik? 

Vi glæder os til at vise jer meget mere fra badeværelset i næste uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOVEVÆRELSE - REAKTION på udsendelsen