Casting?

SOVEVÆRELSE – REAKTION på udsendelsen

Så kom vi igang med Nybyggerne, og jeg tænker, at det måske kunne være meget sjovt at høre vores kommentarer og reaktioner oven på at have set første program.

Så hvordan har vi det oven på at have set soveværelset? Alt i alt – Godt! Vi blev fuldstændig blæst bagover af alle de søde kommentarer, vi har fået. Det er simpelthen så overvældende at mennesker, man aldrig har mødt skriver kommentarer og sender beskeder om, at vi virker søde, at vi er dygtige og at de er vilde med soveværeslet. Jeg får lyst til at give alle en krammer og fortælle dem, at det betyder alt i det her store spil. Vi er trods alt bare mennesker og man bliver altså varm og glad om hjertet, når man får så positiv feedback.

Episoden med skabet blev klippet ned til noget, der affødte nogle voldsomme reaktioner på de sociale medier, specielt facebook. Lad mig sige det sådan her: Vi er godt klar over, at det var vores ansvar. Vi er godt klar over, at det kunne være gået virkelig galt. Vi er godt klar over, at det er os, der er idioterne. Vi havde, og har stadigvæk, sindssygt dårlig samvittighed over, hvad der kunne være sket. Dårlig samvittighed overfor de andre billister. Husk nu på, at der er meget mere bag historien end det man ser i programmet. Godt en times optagelser fra både interviewet og i og omkring huset kunne naturligvis ikke fylde hele programmet.  Vi er selvfølgelig kede af alt det, der skete, og vi kommer vist aldrig nogensinde til at sætte en trailer på bilen uden at trippeltjekke surring.  

Det er mærkeligt at se det første afsnit, fordi det ligger så langt tilbage. Som i virkelig langt. Der er jo sket så meget siden da. Men også sjovt. Elskede den scene med lillebitte Lily, som maler med maling. Og på den forkerte væg. En dame på facebook foreslog, at vi skulle have ladet det blive, og nu jeg tænker over det, ville det altså have været meget sødt.

Lily’s dagplejemor havde ferie den første uge, og det var altså derfor, hun var så meget med. De efterfølgende uger var hun i dagpleje i dagtimerne. Og i øvrigt, så er det jo så pinligt, at jeg havde taget Marianne og Steens værktøj med hjem! Vi glæder os til at fortælle meget mere i næste uge! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casting?