Hvordan forbereder man sig til Nybyggerne?

Casting?

Så hvordan foregår det egentlig? Det der med at tilmelde sig et TV-program? Jeg så et opslag på facebook om at de søgte deltagere og tænkte at det kunne være så fedt at bygge sit helt egen hjem uden begrænsninger, eller i hvert fald næsten! Jeg havde fulgt med i alle afsnittene sidste år, på nær finalen. (Jeg hader at se det øjeblik konkurrencer bliver afgjort – i ved det der øjeblik hvor du udnævner vinderen. Jeg zapper altid væk og så zapper tilbage. Jeg kan slet ikke være i det! Bliver så nervøs på deltagernes vegne – haha! Jeg kan nok ikke undgå at være der til finalen! ha!).

Nå, men jeg regnede jo egentlig ikke med det, jeg havde bare hurtigt fundet nogle billeder jeg havde liggende på min telefon fra vores hus og så nogle feriebilleder af os – afsted med dem. Samme dag blev vi kaldt til casting. Der var bare lige dét lille men at jeg ikke havde sagt noget til Todd. Jeg måtte hurtigt ringe til ham og sige hvad jeg havde jeg havde tilmeldt os til – først var han skeptisk. Hvorfor skeptisk? Fordi det er TV og fordi hele Danmark ville være i stand til at bedømme os og vores færden. Var vi egentlig klar til det? Omvendt kunne det være så ovenud fedt at få 10 uger til at bygge et helt hus, så vi blev enige om at tage til castingen. 

(Her er moodboardet - jeg har dog fjernet noget af teksten, da det afskørede en hel del ;-) )

(Her er moodboardet – jeg har dog fjernet noget af teksten, da det afskørede en hel del 😉 )

Castingen foregik i Århus. Vi havde fået besked på at vi skulle tage noget med, der viste hvad vi gerne ville lave. Vi måtte selv bestemme hvordan og hvorledes. Og her kan man vist tydeligt se at Todd og jeg kommer fra baggrund hvor vi er vant til at lave præsentationer haha. Vi havde simpelthen forberedt et stort A1 moodboard – helt overkill.

Vi synes egentlig selv at første casting gik meget godt, men så igen chancen for at gå videre var jo minimal. Vi tog på DOK1 og grinte lidt af det hele.

2 uger senere blev vi inviteret til 2. casting. Den foregik hjemme hos os selv. Det gik også rigtig godt og alt i alt er sådan nogle castere virkelig søde!

2 uger senere fik vi besked på vi var kommet med. Dét var vildt. Os – vi var kommet med! Tror det var omkring d. 5. juni og optagelerne startede først den 15. august, så det var en lidt speciel sommer hvor vi ventede på at skulle være med.

Sig endelig til hvis i har spørgsmål til det hele!             

6 kommentarer

 • Cecilie P

  Hej Begge.
  Det er simpelthen så flot, det I laver i programmerne!
  Jeg ville høre, om I har farvekoden på den (eukalyptus)farve, som man kan se på jeres moodboard (5. cirkel nedefra), og som I vist nok bruger på væggen i ekstraværelset (ja, jeg kan ikke lade være med at se forud 😉 ). Kan I også oplyse fabrikanten?
  På forhånd mange tak og pøj pøj.
  VH Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kristine Bach

   Hej Cecilie. Beklager det sene svar 🙁 Havde slet ikke fået besked om at der var kommet kommentarer til dette indlæg. Jeg har oplyst farvekoden i indlægget længere oppe, måske du har set det? 🙂 kh Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna-Rozalina Gunild Elgaard Aaquist

  Hej med jer to.
  Min kæreste og jeg var også til casting og gik faktisk også videre til anden casting, men vi blev nød til at sig nej grundet økonomi.Vi ville simpelthen ikke kunne få det til at køre rundt, i de uger at byggeprocessen skulle stå på.Hvilke tanker gjorde i jer om dette og ja, uden at gå for meget i detaljen, hvordan fik i det så til at køre rundt?
  Mange hilsner Nanna-Rozalina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kristine Bach

   Hej Nanna-Rozalina.Beklager det sene svar – havde ikke fået besked om at der var kommet kommentarer til dette indlæg 🙁
   Ej hvor sjovt! Det kunne have været sjovt hvis i var kommet med! Hvem minder i mest om af parrene? :)Jamen det var uden tvivl heller ikke helt nemt med økonomien. Vi kunne heldigvis bruge noget af Todds ferie på det og så måtte vi hive ud af vores opsparing. Desuden får man noget vederlag til at kompensere for løn og udgifter, det kunne dække det værste. kh Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg er virkelig nysgerrig efter at høre, hvor skrappe reglerne er ifht. indkøb og materialer til de forskellige rum. Må man shoppe lopper som det fantastiske skab i jeres soveværelse i forvejen, eller skal det være, mens I optager? Boede I i huset under optagelserne, vidste I i forvejen, hvilket rum I skulle bygge hvornår, og holdt I fri for at bygge, eller?Er vild med jeres hyggelige og afslappede familie-stil og krydser fingre for jer.Kh Nina, Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kristine Bach

   Hej Nina, forstår godt du er nysgerrig, det var jeg også sidste sæson! ;-)Alle vores ting og materialer er købt imens programmerne står på, og vi vidste aldrig hvilket rum der kom næst, før vi blev sat igang. Meget stressende til tider, specielt når vi gerne ville finde nogle gode lopper.
   Vi havde fri/orlov til at bygge. Vi vidste hvornår optagelserne skulle foregå og det var det eneste vi vidste forud for det hele gik igang. Vi boede i husene alt den tid byggeriet stod på – første 3 nætter på en luftmadras! 😉 Derfor var det også ekstra godt, når man var færdig med et rum, som eksempelvis badeværelset, for så kunne vi gå i bad i vores eget hjem :-)Tusind tak støtten, det betyder rigtig meget for os! Dejligt du skrev, sig endelig til hvis du får flere spørgsmål 😉 kh. Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan forbereder man sig til Nybyggerne?