Velkommen

Hvordan forbereder man sig til Nybyggerne?

Hvordan forbereder man sig til Nybyggerne? Et spørgsmål, jeg meget gerne ville have spurgt, sidste års nybyggere, om.  Vi anede jo i bund og grund intet, om hvad vi gik ind til. 

Herhjemme er fordelingen gerne sådan, at jeg har interesse i indretning, farver, nips og Todd er mere interesseret i bygge og håndværk. Klassisk mand og kone fordeling! haha! Rent praktisk havde jeg fundet en masse billeder på pinterest, som jeg havde printet ud og klistret i min notesbog. Noget af det brugte vi slet, ikke og noget fungerede godt. Det var i hvert fald rart, at kunne kigge lidt på inspirationkollagerne inden vi gik igang. 

Billedet/Snappen til venstre er fra dagen før optagelserne startede. Lily og jeg sad nok engang og kiggede på farvekort. Todd og jeg var helt sikre på at farver skulle være en stor del af vores nye hjem, men at vælge farver er altså ikke bare lige sådan. Vi er klart mest til de rolige farver og jeg synes det er så svært med nuancerne. I løbet af sommeren var vi tit forbi byggemarkeder og hente farvekort. Seriøst Lily havde så mange farvekort til sidst. De var overalt. Hatten af for de trendforecastere der sidder derude! Tænk at skal vælge de helt rigtige farver og toner udfra tusindvis af farver. 

På håndværket havde vi ikke forberedt meget og når jeg tænker tilbage var det altså lidt dumt. Der findes jo tusindvis af videoer på youtube der forklarer alt muligt. Vi kunne have fået så mange tips og råd inden start, men det havde vi slet ikke tænkt på og måtte derfor lære hen ad vejen i stedet for. Vi glæder os til at vise jer mere af processen! 

2 kommentarer

 • Lone

  Hej med jerFedt med en blog og med indblik i jeres valg og tanker i byggeprocessen 🙂 jeg har et meget praktisk spørgsmål – men hvordan får I deltagere det til at køre rundt med job, i mens programmet optages. Tager man orlov eller hvordan ? 🙂
  Vh Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kristine Bach

   Hej Lone. Fedt du spørger og det har jeg faktisk også fået mange spørgsmål omkring. Todd havde orlov fra sit arbejde imens det stod på og jeg netop blevet færdiguddannet så jeg var kun lige gået igang med at søge jobs. De der havde arbejde i programmet havde også orlov 🙂 Kh Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen